Ispiti

Potovane kolegice i kolege,

samo podsjećam da student/ica, da bi položio/la ispit, uz usvojene ishode učenja, MORA osobno izaći na ispit u zakazano vrijeme, MORA potpisati prijavnicu i MORA imati indeks u koji će mu profesor upisati ocjenu.

Bez toga ne može položiti ispit, odnosno, smatra se da nije pristupio ispitu, što se tretira jednako kao da je izašao na ispit i nije ga položio.

Profesor, nakon održanog ispita mora predati prijavnice i listu u kojoj su unesene sve ocjene. Ukoliko nema potpisa na prijavnici, profesor mora u listu upisati da student nije pristupio. Nema mogućnosti naknadnog upisa u indeks ili dolaska studenta da naknadno potpisuje prijavnice.

Osnovni razlog zašto smo zadržali i prijavnice i indekse i jest da imamo potpuno transparente procedure polaganja ispita koje osiguravaju objektivnost i vjerodostojnost. Stoga molim studente da ne opterećuju profesore e-mailovima s upitima i idejama da bi došli na upis u nekom drugom terminu, ili samo poslali indeks i slično. Student mora izaći na ispit da bi isti mogao položiti i mora imati indeks, kao ispravu koja ga identificira.

Referada je dio studentske službe koja priprema prijavnice i ispitne liste, a u nastavničkom kabinetu je računalo i printer gdje profesori mogu prije ispita ispisati sve što trebaju, pa molim da ne šaljete ništa u referadu na ispis i pripremanje.

 

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 16.02.2023.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&