Opći poziv na otvoreni sastanak

Zadovoljstvo mi je pozvati zainteresirane sudionike da prisustvuju otvorenom on-line sastanku s profesorom dr. sc. Babatundeom Rabiuom, cijenjenim stručnjakom za svemirsku znanost i satelitsku navigaciju te novoimenovanim direktorom UN-ovog Afričkog regionalnog centra za svemirsku znanost, tehnologiju i obrazovanje u Nigeriji.

 Afričko regionalno središte UN-a za svemirsku znanost, tehnologiju i obrazovanje u Nigeriji i Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina nedavno su potpisali Memorandum o razumijevanju, čime je uspostavljen okvir za suradnju u istraživanju, savjetovanju i obrazovanju u područjima od zajedničkog interesa.

 Sastanak će biti održan na daljinu u srijedu, 9. studenog 2022. s početkom u 17.00 sati CET, korištenjem Google Meet usluge. Pozivamo zainteresirane sudionike da svoje zahtjeve za sudjelovanje, s kontakt podacima, dostave e-poštom g. Nenadu Sikirici, dekanu UASHZK, na e-mail: nsikirica@vhzk.hr do 9. studenog 2022. u 12.00 sati kako bi dobili poveznicu za pristup Google Meetu. Dogovoreni otvoreni sastanak će poslužiti za upoznavanje s istraživačkim rezultatima te namjerama i planovima akademske suradnje dviju strana, kao i za predstavljanje ključnih pojedinaca koji će voditi i upravljati aktivnostima suradnje.

Predloženi dnevni red je strukturiran kako slijedi.

1. Dobrodošlica i predstavljanje sudionika

2. Predstavljanje regionalnog centra UN-a u Nigeriji i njegovih istraživačkih aktivnosti (prof. dr. sc. B. Rabiu)

3. Prezentacija Laboratorija za prostornu inteligenciju i Laboratorija za Internet stvari/Industrija 5.0 na UASHZK (prof. dr. sc. R. Filjar)

4. Rasprava i radnje

 Organizatori pozdravljaju registrirano sudjelovanje znanstvenika, istraživača, inženjera, partnera UASHZK-a, industrije, medija i opće publike zainteresirane za predstavljanje nove međunarodne suradnje UASHZK-a.

 

Nenad Sikirica, mag. ing. el., v. pred.

Dekan,

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina,

Krapina, Hrvatska

Dana 8. studenog 2022

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 07.11.2022.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&