Početak nove akademske godine

Poštovane kolegice i kolege,

nastava za sve studente će započeti, kao što je bilo vidljivo u objavljenom akademskom kalendaru za 2022./2023. godinu, u ponedjeljak 3. listopada 2022. godine u prostorima Veleučilišta. 

Za sve studente prve godine, kao i prijelaznike s drugih visokih učilišta bit će prvi dan organiziran uvodni sat u 16.00 sati u amfiteatru (u prizemlju škole). Zbog toga će studenti prve godine imati taj dan malo skraćenu nastavu. Molim sve buduće studente, kao i nastavnike koji su u mogućnosti, da dođu na taj uvodni sat. 

Jesenski ispitni rok završava slijedeći tjedan, pa će studenti treće godine tek sada moći birati izborne kolegije (jer birati mogu samo oni koji imaju uvjet za upis na treću godinu). Studenti će dobiti obavijest na Studomatic, pa molim da se očituju u roku koji će biti određen.

Molim sve studente prve i druge godine studija u akademskoj godini 2022./2023. koji su stekli uvjete za upis na drugu, odnosno treću godinu da izvrše upis na višu godinu u periodu od 26. do 28. rujna. Time će, automatski, biti na svim potpisnim listama. Prvih dan-dva, dok se i to ne ustabili, možete se dopisati na liste.

Svi studenti koji su predali završne radove imat će obranu završnih radova do kraja mjeseca prema rasporedu koji će biti objavljen na webu i na oglasnoj tabli na Veleučilištu. Promocija za sve završene studente će se održati 20. listopada 2022. godine u Festivalskoj dvorani POU u Krapini, o čemu će svi promoventi biti obaviješteni na vrijeme.

Slijedeći rok za prijavu tema završnih radova će biti 1. studenoga 2022. godine prema novom pravilniku koji će do tada biti donešen i objavljen na web stranicama Veleučilišta. Molim studente da do tada ne pokušavaju prijavljivati rad u referadi, ali mogu s potencijalnim mentorima dogovarati teme i pripremati materijal za rad.

Raspored nastave za prvi tjedan nastave će biti objavljen krajem mjeseca.

 

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 17.09.2022.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&