SUSRETI 2017.

Uspješni danas, uspješniji sutra

3. simpozij Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina

Krapina, 7. i 8. prosinca 2017.

 

Simpozij Susreti Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina je godišnji stručno-znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem na kojem će nastavnici i studenti visokih učilišta Krapinsko-zagorske županije i cijele Hrvatske te suradnih visokih učilišta iz inozemstva razmjenjivati stručne i znanstvene informacije iz područja svojih studijskih programa kroz priopćenja, radionice, okrugle stolove, pozvana predavanja te izdavanje Zbornika.

Misija Simpozija je pratiti i poticati razmjenu stručnih i znanstvenih informacija u svrhu dostizanja što više kvalitete svakog studija na visokim učilištima te razvijati i usavršavati vještinu izrade kvalitetnih radova i kongresnih priopćenja. Među studentima Simpozij treba razvijati pozitivnu kompeticiju sudjelovanja sa svojim radovima i u radionicama. Nastavnicima je Simpozij prilika da priopće o svojem stručnom i/ili znanstvenom radu za što, možda, nemaju prilike zbog svakodnevne nastavničke aktivnosti.

Cilj organiziranja Simpozija je da svake godine VHZK, grad Krapina i Krapinsko-zagorska županija budu organizatori kvalitetnog stručno-znanstvenog skupa gdje će se susretati stručnjaci, znanstvenici te studenti ne samo VHZK i njegovih suradnih visokih učilišta nego i drugih iz županije te cijele Hrvatske i inozemstva.

Simpozij je dodatna promidžba VHZK kao visokog učilišta s različitim dodiplomskim stručnim studijima potrebnih gospodarstvu regije i šire te uskoro i diplomskim studijima.

Ove godine autori radova na Simpoziju su velikom većinom mladi nastavnici i studenti Veleučilišta. Prilika je da se pišući i izlažući svoje stručne radove usavršavaju u svojoj sadašnjoj stručnoj karijeri i pripremaju za sljedeće izazove.

 

PROGRAMSKI ODBOR

Mira Hercigonja-Szekeres, predsjednica

Miroslav Slamić

Saša Šolman

Gordana Štefančić

Đoko Tepša

 

ORGANIZACIJSKI ODBOR

Nenad Sikirica, predsjednik

Rija Bračević

Ljiljana Inkret

Klaudija Kralj

Irena Popović

Galerija

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 27.11.2017.
Oznake: simpozij
Preporuči:

Linkovi

&