POPOVIĆ, PRED., VANJSKI SURADNIK VHZK, ODRŽALA JE POZVANO PREDAVANJE NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI EEPES 2022 U VARNI, BUGARSKA

Međunarodna konferencija o elektronici, inženjerskoj fizici i geoznanostima (International Conference on Electronics, Engineering Physics, and Earth Sciences, EEPES2022 je održana u Varni, Bugarska, od 22. do 24. lipnja 2022 u hibridnom obliku. EEPES 2022 je pokrivao širok raspon tema, uključujući telekomunikacije, fiziku okoliša, optičke i elektromagnetske komunikacije, umjetnu inteligenciju i meko računarstvo.

Irena Popović, pred., vanjska suradnica na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina (VHZK), održala je nadahnuto pozvano predavanje na temu nomofobije, ovisnosti o pametnom telefonu u svakodnevnom životu. U pozvanom predavanju predstavljeni su rezultati istraživanja u kojem su, uz autoricu, sudjelovali i studenti VHZK Kristijan PuljekMario Jadek i Sebastian Ptiček, koji su sudjelovali i u pripremi izlaganja. Pozvano predavanje, pod nazivom Nomofobija – pogled studentskog projekta, održano je na konferencijskoj sjednici Project Dissemination pod predsjedanjem dr. sc. Eleni Papadopoulou iz Grčke. Pozvano predavanje Irene Popović, pred. na konferenciji EEPES 2022 je snimljeno i biti će objavljeno na internetskim stranicama konferencije.

VHZK je aktivno sudjelovalo u organizaciji konferencije EEPES 2022, i putem sudjelovanja Nenada Sikirice, v. pred., dekana VHZK, i Darka Špoljara, pred., vanjskog suradnika VHZK, kao članova Međunarodnog znanstvenog odbora konferencije EEPES 2022.

Slika 1: Irena Popović, pred. za vrijeme pozvanog predavanja na EEPES 2022 konferenciji u Varni, Bugarska

Galerija

Objavio: Ivica Zubić
Datum objave: 23.06.2022.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&