Poziv studentima na sudjelovanje u tradicionalnoj Ljetnoj radionici za studente Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2022

Kompanija Ericsson Nikole Tesla d. d. objavila je poziv studentima na sudjelovanje u tradicionalnoj Ljetnoj radionici za studente Summer Camp 2022, kojeg prenosimo u cijelosti, s poveznice: https://ericsson-nikola-tesla.talentlyft.com/jobs/ljetna-radionica-za-studente-summer-camp-2022-svX 

 

Summer Camp 2022. tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. će biti održan u razdobljima: 11. srpnja – 22. srpnja 2022. i 29. kolovoza – 16. rujna 2022.

Tema ovogodišnje radionice je: Digitalna transformacija – Big Data u primjeni (kako prikupljati, spremati, obrađivati, prikazivati i zaključivati u prostoru velikih podataka).

Natječaj je otvoren za sve studente završne godine preddiplomskih studija te studente diplomskih studija koji posjeduju znanja i vještine razvoja programske podrške.

Summer Camp Ericssona Nikole Tesle prilika je za rano stjecanje praktičnog iskustva studenata u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u Zagrebu i Splitu. Tijekom Summer Campa, studenti su podijeljeni u timove koje mentoriraju naši stručnjaci. Očekivani rezultati sudjelovanja u Campu su izrada softvera, dokumentacije i tehničko izvješće na engleskom jeziku te prezentacija na završnom danu.

Odabrani radovi sa Summer Campa bit će uključeni u natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi bit će pripremljeni i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Od kandidata očekujemo sklonost timskom radu, razvijene socijalne i komunikacijske vještine te visoku razinu motivacije.

Sudjelovanje u Summer Campu honorira se novčano i ECTS bodovima. Po završetku kampa, postoji mogućnost produljenja angažmana i daljnjeg rada na dodijeljenom projektu.

Postupak prijave i selekcije

Prijaviti se možete unosom osobnih podataka na sljedećoj poveznici: https://ericsson-nikola-tesla.talentlyft.com/jobs/ljetna-radionica-za-studente-summer-camp-2022-svX/new. Molimo vas da unesete sve tražene podatke kako bismo što bolje prepoznali vaš interes, kompetencije i smjer u kojem biste se voljeli razvijati.

Prijave zaprimamo zaključno s 20. svibnja 2022. Zakašnjele prijave nećemo razmatrati. Po završetku prijave, dobit ćete obavijest o uspješno zaprimljenoj prijavi.

Nakon evaluacije svih prijava, kontaktirat ćemo odabrane studente za daljnje korake i razgovor. Svi prijavljeni studenti bit će obaviješteni o ishodu najkasnije do 10. lipnja 2022. godine.

Provedba Summer Campa bit će u skladu sa svim aktualnim epidemiološkim mjerama.

Slobodno nam se javite putem e-pošte na adresu Summer.Camp@ericsson.com ako imate pitanja.

Objavio: Ivica Zubić
Datum objave: 10.05.2022.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&