OBJAVLJENI MATERIJALI SA SUDJELOVANJA VHZK NA KONFERENCIJI CIEES 2020 U BUGARSKOJ

Krajem prošle godine, Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina (VHZK) aktivno je sudjelovalo u organizaciji i radu konferencije International Scientific Conference of Communications,Information, Electronic and Energy System (CIEES 2020) u Bugarskoj. Konferencija je održana na daljinu zbog epidemiološke situacije.

Materijali s konferencije su upravo objavljeni, s mogućnošću otvorenog pristupa. Zbornik CIEES 2020 konferencije izdao je 15. siječnja 2021. Institut za fiziku (The Institute of Physisc, IoP),ugledna znanstvena i izdavačka institucija iz Londona, UK. Indeksiran u svjetskim znanstvenim bazama Scopus, WoS CPCI-S i drugima, zbornik s konferencije je dostupan zainteresiranimčitateljima u otvorenom pristupu, na internetskoj stranici: https://iopscience.iop.org/issue/1757-899X/1032/1 . Zbornik su uredili gostujući urednici prof. dr. sc. Jordan Hristov iz Bugarske izaposlenik VHZK prof. dr. sc. Renato Filjar, prof. v. š. 

Organizatori konferencije snimili su izlaganja, koja su zainteresiranim stranama dostupna u otvorenom pristupu na YouTube kanalu konferencije: https://www.youtube.com/channel/UCo2-0e891wbAJjEBA6kFVUQ/playlists.

VHZK je predstavilo na konferenciji predstavilo svoje znanstveno-istraživačke rezultate rukopisom ‘Resilient satellite navigation empowers modern science, economy, and society’, kojeg potpisujuzaposlenik VHZK prof. dr. sc. Renato Filjar, prof. v. š. sa suradnicima: izv. prof. dr. sc. M Chantale Damas, sa City University of New York, New York, NY i izv. prof. dr. sc. Teodor B Iliev saSveučilišta Ruse u Bugarskoj. Rad je predstavljen u obliku pozvanog predavanja kojeg je održao prof. dr. sc. Renato Filjar, prof. v. š. u okviru svečanosti otvaranja konferencije. Rad je dostupan nasljedećoj adresi: https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1757-899X/1032/1/012001, dok je izlaganje moguće pogledati na YouTube zapisu, na adresi: https://www.youtube.com/watch?v=poPEjGukfug&list=PLFXbUXJmS8n82aDMJM1TZt_5JFoFM9GHe.

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 27.01.2021.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&