Prijemni ispit - razredbeni postupak

VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE KRAPINA organizira jesenski razredbeni rok na trogodišnje stručne studije Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment.

Pravo na prijavu za razredbeni postupak imaju sve osobe koje su, ove ili prethodnih godina, završile srednju školu.

Za kandidate s položenom državnom maturom vrijede isti uvjeti s time što su oni oslobođeni razredbenog postupka, a moraju, najkasnije do upisa, donijeti pisanu potvrdu o položenoj državnoj maturi.

Kandidati se mogu prijaviti direktno na web stranici www.vhzk.hr do 25. rujna 2014. Prijave za drugi razredbeni rok primat će se i u prostorijama Srednje škole Krapina, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br. 6,  49 000 Krapina (prvi kat) od 8. rujna 2014. do26. rujna 2014. uz mogućnost najave na broj 091/3800-207, svaki radni dan od 12 do 17 sati.    

Za sve kandidate koji su završili srednju školu prethodnih godine organizirati ćemo razredbeni postupak kojim će se utvrditi rang-lista prema kojoj kandidati ostvaruju pravo upisa na prvu godinu studija. Za te kandidate postoji zaseban dio upisne liste. Svi kandidati koji su završili bilo koju srednju školu u Republici Hrvatskoj mogu u gore navedena vremena doći u prostore VHZK u Krapini i dobiti sve informacije o mogućnostima upisa

Razredbeni ispit će se održati u petak 26. rujna 2014. u 17.00 sati u prostorima Srednje škole Krapina, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br.6, Krapina.

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 10.09.2014.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&