SUSRETI 2019. - Informacijama do kvalitetnog poslovanja

SUSRETI 2019.
Informacijama do kvalitetnog poslovanja
4. simpozij Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina
Krapina, 9. i 10. svibnja 2019.

Simpozij Susreti Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina je godišnji stručno-znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem na kojem će nastavnici i studenti visokih učilišta Krapinsko-zagorske županije i cijele Hrvatske te suradnih visokih učilišta iz inozemstva razmjenjivati stručne i znanstvene informacije iz područja svojih studijskih programa kroz priopćenja, radionice, okrugle stolove, pozvana predavanja te izdavanje Zbornika.

Misija Simpozija je pratiti i poticati razmjenu stručnih i znanstvenih informacija u svrhu dostizanja što više kvalitete svakog studija na visokim učilištima te razvijati i usavršavati vještinu izrade kvalitetnih radova i kongresnih priopćenja. Među studentima Simpozij treba razvijati pozitivnu kompeticiju sudjelovanja sa svojim radovima i u radionicama. Nastavnicima je Simpozij prilika da priopće o svojem stručnom i/ili znanstvenom radu za što, možda, nemaju prilike zbog svakodnevne nastavničke aktivnosti.

Cilj organiziranja Simpozija je da svake godine VHZK, grad Krapina i Krapinsko-zagorska županija budu organizatori kvalitetnog stručno-znanstvenog skupa gdje će se susretati stručnjaci, znanstvenici te studenti ne samo VHZK i njegovih suradnih visokih učilišta nego i drugih iz županije te cijele Hrvatske i inozemstva.

Simpozij je dodatna promidžba VHZK kao visokog učilišta s različitim dodiplomskim stručnim studijima potrebnih gospodarstvu regije i šire.

Tema ovogodišnjeg simpozija su podaci i informacije koje dobivamo iz njih te kako ih možemo i moramo koristiti poslovanju. Osobito kako bismo ostvarili uspješno i kvalitetno poslovanje. Prilika je da na primjerima saznamo od iskusnih kolega kako koriste informacije u svakodnevnom poslovanju. Međutim, očekujemo i da studenti pokažu svoja stečena znanja i očekivanja u budućem radu. Mladi se nastavnici i studenti pišući i izlažući svoje stručne radove usavršavaju u svojoj sadašnjoj stručnoj karijeri i pripremaju za sljedeće izazove u poslovanju.

 

PROGRAMSKI ODBOR

Mira Hercigonja-Szekeres, predsjednica
Ante Dedić
Nikola Drašković
Miroslav Flego
Tomislava Majić
Gordana Štefančić
Đoko Tepša

 

ORGANIZACIJSKI ODBOR

Nenad Sikirica, predsjednik
Rija Bračević
Klaudija Kralj
Irena Popović
Ivica Zubić

 

KONTAKT elektroničkom poštom: simpozijvhzk@gmail.com ili osobno u tajništvu Veleučilišta

 

RADOVI se šalju elektroničkom poštom: simpozijvhzk@gmail.com

 

VAŽNI DATUMI

Prijava sudjelovanja: ODMAH
Slanje radova: do 7. travnja
Konačni rok za recenzije: 15. travnja
Obavijest o prihvaćanju rada: 20. travnja
Konačna verzija rada: 25. travnja
Konačni program Simpozija: 5. svibnja
Održavanje Simpozija: 9. i 10. svibnja

 

UPUTE AUTORIMA ZA PRIPREMU KONAČNOG IZGLEDA RADA:

 

 

 

 

PROGRAM:


Galerija

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 11.03.2019.
Preporuči:

Linkovi

&