Početak nove akademske godine

Poštovane kolegice i kolege,

nastava za sve studente će započeti, kao što je bilo vidljivo u objavljenom akademskom kalendaru za 2021./2022. godinu, u ponedjeljak 4. listopada 2021. godine u prostorima Veleučilišta. Zbog strogih epidemioloških mjera studenti moraju donijeti maske.

Za sve studente prve godine, kao i prijelaznike s drugih visokih učilišta bit će prvi dan organiziran uvodni sat u 16.00 sati u amfiteatru (u prizemlju škole). Zbog toga će studenti prve godine imati taj dan malo skraćenu nastavu. Molim sve buduće studente, kao i nastavnike koji su u mogućnosti, da dođu na taj uvodni sat. 

Jesenski ispitni rok je završio tek prije dva dana, pa studenti treće godine tek sada mogu birati izborne kolegije (jer birati mogu samo oni koji imaju uvjet za upis na treću godinu). 

Molim sve studente prve i druge godine studija u akademskoj godini 2020./2021. koji su stekli uvjete za upis na drugu, odnosno treću godinu da izvrše upis na višu godinu. Time će, automatski, biti na svim potpisnim listama. Prvih dan-dva, dok se i to ne ustabili, možete se dopisati na liste.

Molio bih sve studente koji nemaju uvjet za upis na višu godinu, a misle da bi polaganjem jednog ispita na dekanskom roku to mogli steći da do četvrtka, 30. rujna 2021. pošalju zamolbu na referada@vhzk s nazivom kolegija koji bi željeli polagati. Ispite za te studente ćemo organizirati u kratkom roku. Stoga molim sve studente koji su tražili informacije o mogućnosti zamolbi za upis, iako nemaju sve uvjete da pričekaju dok ne završi taj dekanski rok.

Svi studenti koji su završili ili završavaju završne radove mogu prijaviti obranu istih. Podsjećam da kad dobijete suglasnost (odobrenje) mentora da je rad završen morate rad predati u tiskanom obliku i to jedan tvrdo ukoričen, te tri u spiralnom uvezu. Uz to predajete rad u digitalnom obliku na CD-u. Ukoliko ste položili sve ispite i odradili sve vezano uz praktičnu nastavu te podmirili sve financijske obveze za vas će biti organizirana obrana rada. 

Raspored nastave je u privitku.

Svima želimo dobrodošlicu na Veleučilište i veselimo se prvom radnom danu.

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 28.09.2021.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&