Upisi - jesenski rok 2017/.2018.

VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE KRAPINA ove godine upisuje studente na trogodišnje stručne studije Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment.

 I. UVJETI  PRIJAVE  I  UPISA

 Pravo na prijavu za razredbeni postupak imaju sve osobe koje su prethodnih godina, završile bilo koju srednju školu.

Za kandidate s položenom državnom maturom vrijede isti uvjeti s time što su oni oslobođeni razredbenog  postupka, a moraju, najkasnije do upisa, donijeti pisanu potvrdu o položenoj državnoj maturi.

 Posebno naglašavamo činjenicu da je sada posljednja prilika upisa za sve koji su završili srednjoškolsko obrazovanje,  jer od iduće godine, po sadašnjim saznanjima, upis će vjerojatno biti moguć samo uz završenu državnu maturu.

Kandidati se mogu prijaviti direktno na web stranici www.vhzk.hr do 20. listopada 2017.. Prijave za prvi razredbeni rok primat će se i u prostorijama Veleučilišta, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br. 6,  49 000 Krapina (prvi kat)  do 20. listopada 2017. uz mogućnost najave na broj 091/3800-207, svaki radni dan od 12 do 17 sati.    

Za sve kandidate koji su završili srednju školu prethodnih godine organizirati ćemo razredbeni postupak kojim će se utvrditi rang-lista prema kojoj kandidati ostvaruju pravo upisa na prvu godinu studija. Za te kandidate postoji zaseban dio upisne liste. Svi kandidati koji su završili bilo koju srednju školu u Republici Hrvatskoj mogu u gore navedena vremena doći u prostore VHZK u Krapini i dobiti sve informacije o mogućnostima upisa

Razredbeni ispit će se održati u petak 20. listopada 2017. u 17.00 sati u prostorima Veleučilišta, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br.6, Krapina.

Troškovi razredbenog postupka u iznosu 100,00 kuna uplaćuju se na žiro račun Veleučilišta HR6723600001101976782 kod Zagrebačke banke.

Za kandidate s položenom državnom maturom vrijede isti uvjeti s time što su oni oslobođeni razredbenog postupka. To znači da svi kandidati koji su položili državnu maturu mogu doći i prijaviti se uz predočenje potvrde o položenoj državnoj maturi.

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 21.09.2017.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&