ISPITI

Poštovane kolegice i kolege,

uspješno je kraju privedena nastava zimskog semestra tekuće akademske godine.

Kako je bila velika koncentracija kolokvija i seminara zadnjih tjedan dana neki studenti će još slijedećih dana imati dodatni termin nastave. Studenti prve godine PL i Inf će u utorak pisati zadnji kolokvij, studenti prve godine OM u srijedu u 15.15 seminare iz Makroekonomije, a studenti druge godine OM i treće godine PL u srijedu prezentiranje seminarskih radova (redoviti studenti u 15.00, a izvanredni u 17.15 sati).

Prošli tjedan su otvoreni ispitni rokovi.

Profesori moraju svakom studentu dati "drugi potpis" da bi mogao prijaviti ispit. Neki profesori su to već napravili a ostali bi to trebali napraviti ovaj vikend. Budući da je to prvi puta moguće je da će se pojaviti neki problemi, no bitno je da se potpis unese minimalno tri dana prije ispita kako bi studenti mogli prijaviti ispite. Ukoliko ipak student neće moći tada prijaviti ispit pošaljite e-mail na tajnik@vhzk.hr koji ispit ne možete prijaviti i dođite na ispit (ako imate pravo izlaska). Neki studenti vide i neke ispite koje su položili, no molim da to zanemarite, jer će brzo biti riješeno.

U privitku je tablica s ispitima da imate na jednom mjestu sve ispite, no ono što se Vas tiče imate vidljivo kad uđete sa svojom zaporkom.

Na kraju želim svima puno znanja i nešto sreće da položite što više ispita.


Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 31.01.2016.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&