Seminar o investicijskim fondovima

Poštovane kolegice i kolege,

povodom Svjetskog dana investicijskih fondova, koji se obilježava 19. travnja, te kao dio Akcijskog plana unaprjeđenja financijske pismenosti potrošača koji je donijela Vlada RH,HGK ŽK Krapina i Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGKorganiziraju

Seminar o investicijskim fondovima, koji će se održati 14. travnja 2015. godine u HGK Županijskoj komori Krapina, Trg Ljudevita Gaja 5, u 10,00 sati.

Na Seminaru će se prezentirati: osnovne informacije o investicijskim fondovima u RH i EU, vrste investicijskih fondova, razlozi za ulaganje u investicijske fondove, praktična primjena investicijskih fondova u poslovanju te kako donijeti odluku i pratiti ulaganje u investicijski fond, uz otvorenu diskusiju i odgovore na pitanja.

Kako je navedeni seminar između ostalog namijenjen studentima, smatramo da je navedena tematika komplementarna našim obrazovnim programima, te da bi Vam seminar bio koristan i zanimljiv. Očekivano trajanje seminara je dva sata. Sudjelovanje na seminaru je bez naknade, a prijave se zaprimaju do 13. travnja 2015. godine. Seminar će održati predstavnici Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGK Maja Galić i Bojana Vuković.

U prilogu Vam dostavljamo poziv i prijavni obrazac.

 

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 12.04.2015.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&